2019-2020 Yaz Okulu - Açılan Dersler Hk. | Bilgisayar Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2019-2020 Yaz Okulu – Açılan Dersler Hk.

2019-2020 Yaz Dönemi’nde bölümümüzde açılacak dersler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Bölümümüzde açılan dersleri bölümümüzden almalı, açılmayan dersler için diğer üniversitelerden öğrenim dili ingilizce olan, ders içeriği bölüm ders içeriği ile uyumlu olan, kredisi en az bölüm dersi kadar olan dersleri alabilirsiniz. Maksimum 12 kredi ders alabilirsiniz.

Course Code Course Name Lecturer
MATH151/MATH111 Calculus I Asst.Prof.Dr. Saed ALQARALEH
PHYS101 General Physics I Prof.Dr. Fatih HASOĞLU
MATH207 Probability and Statistics Asst.Prof.Dr. K.Sercan BAYRAM
MATH252 Differential Equations Asst.Prof.Dr. K.Sercan BAYRAM
MATH251 Linear Algebra Asst.Prof.Dr. Ulaş GÜLEÇ

Dışarıdaki üniversitelerden alacağınız dersler için öncelikle buradaki formu doldurup ilgili ders(lerin) içeriği ile beraber cihan.kuzudisli@hku.edu.tr adresine onay almak için göndermelisiniz. Göndermiş olduğunuz formun onaylanıp onaylanmadığı yine mail yoluyla bildirilecektir. Onay verilirse dersi alabilirsiniz, onay verilmezse dersi alamazsınız. Onaylanmayan dersi alıp geçseniz bile, geçersiz sayılacak ve transkriptinize işlenmeyecektir.

Yaz Dönemi için takvim tahmini olarak;

29-30 Haziran 2020 – Kayıt Başvurusu
1-3 Temmuz 2020 – Ücret Ödeme ve Kesin Kayıt