2019-2020 Bahar Dönemi Ara Sınavlar Hk. | Bilgisayar Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2019-2020 Bahar Dönemi Ara Sınavlar Hk.

Sevgili öğrencilerimiz,
Üniversitemizin ve Fakültemizin ortak aldığı karar ile ara sınavlar “take home exam” (ev ödevi) şeklinde ve hafta sonları da dahil olmak üzere 13.04.2020 – 25.04.2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav süreleri 24 saat olacaktır. Sınavdan önce dersin hocası google classroomdan bir ödev açacak ve tüm öğrenciler sınav çözümlerinin fotoğraflarını bu ödeve yükleyeceklerdir. Bu yüzden tüm öğrencilerimizin bu dönem aldıkları derslerin google classroom’una katılmış olmaları önemlidir. Tüm derslerin google classroom kodları web sitesinde (compe.hku.edu.tr) ilan edilecektir. Eğer classroom’a katıldıysanız ek olarak bir şey yapmanıza gerek yoktur. Sınav takvimi gün içerisinde web sitesi (compe.hku.edu.tr ve mf.hku.edu.tr) üzerinden ilan edilecektir. Lütfen güncel bilgiler ve süreç hakkındaki bilgiler için web sitemizi ve classroomları takip ediniz.