HKÜ'de Software Engineering Hackathon'u yapıldı | Bilgisayar Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HKÜ’de Software Engineering Hackathon’u yapıldı

Birbirinden harika projelerin çıktığı Software Engineering Hackathon’unda 7 takım ve 30 öğrenci 24 saat sonunda ürettikleri projeleri sektörden ve akademiden oluşan jüri üyelerine sundu. Son sınıf öğrencilerimiz artık mezuniyete bir adım daha yaklaşırken Türkiye’nin en çok hackathon yapan bölümü HKÜ Bilgisayar Müh. ise hackathon tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen başta öğretim üyemiz Prof. Dr. Veysi İŞLER, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Mete DENİZ Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim ARIKAN, Tarboosh Games Kurucusu Abdurrahman KOÇAK ve araştırma görevlimiz Nihat Yılmaz ŞİMŞEK’e çok teşekkür ederiz. Şimdi sırada Global Game Jam 2020 var. Bizi takipte kalın.